GAME:

Puzzle game: Tangled Timelines

Soloprojekt – alt lyd, musik, programmering og implementering, samt koncept og gameplay, er lavet af mig. Spillet blev lavet til eksamen Gameaudio på Sonic college

Lavet med Unity og Fmod

Om Tangled Timelines

Tangled Timelines er et spilkoncept lavet og designet af mig. Man spiller som en karakter der har evnerne til at hoppe i tiden – frem og tilbage fra nutid til fremtid. I fremtiden har en virus udslettet det meste jorden, og ens job er at finde kuren, som befinder sig i fremtiden, og tage den med tilbage til nutiden, så fremtiden ikke går under. 

 

Spillets lyddesign

Det vigtigste element for lyddesignet i dette spil, var forskellighed og dynamik. Forskellighed mellem de to stadier – både i musik og atmosfære. Det var vigtigt at lyden var en ligeså stor del af selve fortællingen om de to tidsperioder som det visuelle.

Tilfældighed har også været et element jeg har prøvet at udforske – blandt andet med melodier/toner som spillet selv vælger imellem og elementer af musik der kommer ind og ud, alt afhængig af hvad spilleren trigger, og hvor spilleren er.

spillet er lavet i Unity, og al lyd er implementeret med Fmod.

Dynamisk musik

Her er et eksempel på et simplet dynamisk musiksystem jeg lavede til spillet. Musikken ændre sig subtilt, alt afhængig af hvilket stadie man befinder sig i. Lyden er både højere og har mere distortion. Selv om det er svært at høre, skifter den faktisk også mellem 2 forskellige tonearter i melodien – fra dur til mol.